Чим «підживити» моркву та буряк в серпні

0
Чим «підживити» моркву та буряк в серпні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У серпні дачникам варто звернути увагу на фінальні підживлення овочів, адже це може вплинути на їхню якість. До того ж, правильно підібране добриво допоможе бурякам і моркві краще зберігатися, що також є дуже важливим фактором. Чим варто підгодувати культури у серпні

Буряк

Якісне підживлення рекомендується провести приблизно за місяць до запланованого збору врожаю. Як правило, добрива вносяться в десятих числах серпня.

Для того щоб буряк виріс смачним, варто у відрі з водою розвести велику ложку сульфату калію і втричі більше суперфосфату.

Також варто пам’ятати про те, що коренеплід потребує добрив на основі натрію. Найпростішим і найдоступнішим джерелом є звичайна сіль.

У відрі з водою розчиняють столову ложку солі. Завдяки цій хитрості овоч виростає неймовірно смачним та соковитим.

Також досвідчені городники рекомендують звернути увагу на обприскування. Наприклад, можна у відрі води розчинити один грам марганцівки з половиною невеликої ложки борної кислоти.

За бажання можна використовувати будь-які інші натуральні добрива. При виборі варто орієнтуватися на основні потреби культури.

Морква

Із цим овочом розібратися набагато простіше. Вважається, що достатньо провести всього одне підживлення для того, щоб морква виросла солодкою і добре зберігалася.

Для цього потрібно в окремій ємності з гарячою водою розвести невелику ложку борної кислоти і змішати отриману заготовку із цебром води. Цей склад використовується для обприскування.

Не зайвим буде підгодувати моркву попілом. Для цього по 250 г добрива вносять на кожен квадратний метр посадок.

попередня статтяЯк приготувати «ніжні» та «соковиті» котлети з кабачків
наступна статтяЧому кришиться домашня випічка: 5 помилок при замішуванні тіста
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я