Навіщо професійні кулінари додають сіль в каву, а горіхи в окроп

0
Навіщо сипати сіль у каву, а горіхи тримати у окропі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кулінарні хитрощі покликані вирішити відразу кілька питань: прискорити приготування страв, розкрити їх смак по-новому, полегшити рутинні процеси і заощадити.

Професійні кухарі назвали кілька корисних кулінарних секретів, які будуть цінними і на звичайній кухні.

Запашна кава

Цю пораду оцінять любителі кави, які варять напій у турці. У процесі приготування вони додають туди мускатний горіх або імбир, щоб зробити смак ще яскравішим і насиченим. Але якщо цих інгредієнтів під рукою немає, із завданням чудово впорається сіль.

Швидке чищення горіхів

Мигдальні горішки для пирога очистити за кілька хвилин можна, якщо підтримати їх у окропі 5-7 хвилин. Після цього їх кидають у холодну воду і горіхи набагато легше вислизають з тонкої шкірки.

Капуста для голубців

Необов’язково відварювати качан у каструлі. Достатньо вирізати качан і відправити качан у мікрохвильову піч на 15 хвилин. Цього часу вистачить, щоб листя стало м’яким.

Подрібнити часник

Натирати часник на тертці зручно, але потім доводиться довго мити інструмент. Кулінари роблять інакше: часник кладуть у поліетиленовий пакет та відбивають овоч кухонним молотком. Часник пускає сік і подрібнюється.

попередня статтяДосвідчені кулінари розповіли, як двома способами врятувати переварені пельмені
наступна статтяБузина на зиму: для чого потрібні людям ці фіолетові ягоди
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я