...
ГоловнаКулінаріяНавіщо професійні кулінари додають сіль в каву, а горіхи в окроп

Навіщо професійні кулінари додають сіль в каву, а горіхи в окроп

Підпишіться на нас:

Кулінарні хитрощі покликані вирішити відразу кілька питань: прискорити приготування страв, розкрити їх смак по-новому, полегшити рутинні процеси і заощадити.

Професійні кухарі назвали кілька корисних кулінарних секретів, які будуть цінними і на звичайній кухні.

Запашна кава

Цю пораду оцінять любителі кави, які варять напій у турці. У процесі приготування вони додають туди мускатний горіх або імбир, щоб зробити смак ще яскравішим і насиченим. Але якщо цих інгредієнтів під рукою немає, із завданням чудово впорається сіль.

Швидке чищення горіхів

Мигдальні горішки для пирога очистити за кілька хвилин можна, якщо підтримати їх у окропі 5-7 хвилин. Після цього їх кидають у холодну воду і горіхи набагато легше вислизають з тонкої шкірки.

Капуста для голубців

Необов’язково відварювати качан у каструлі. Достатньо вирізати качан і відправити качан у мікрохвильову піч на 15 хвилин. Цього часу вистачить, щоб листя стало м’яким.

Подрібнити часник

Натирати часник на тертці зручно, але потім доводиться довго мити інструмент. Кулінари роблять інакше: часник кладуть у поліетиленовий пакет та відбивають овоч кухонним молотком. Часник пускає сік і подрібнюється.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...