“Цілителі на гілці”, чим корисні яблука для здоров’я

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Наближається осінь, а з нею кашель, нежить, осіння депресія. Як вилікувати себе? А лікування дуже просте, тим більше ліків проти цих бід дуже багато: висять вони й пригинають гілки до землі. Це звичайні яблука.

З давніх-давен за допомогою яблук зміцнювали серце, кишківник, печінку. Вони підвищували працездатність людини, нормалізували обмін речовин і навіть зменшували напади болю під час мігрені.

Печені яблука виліковують сухий кашель. Злегка проварені й підсолоджені медом плоди вживають з молоком як проносне. А 2-3 яблука на ніч регулюють рівень цукру в крові та нормалізують рівень холестерину.

Натуральний яблучний сік корисний при авітамінозі, малокрів’ї, ревматизмі. А скільки користі може принести яблучний оцет! Кажуть, що два яблука в день зменшують походи до лікаря у два рази.

Особливо цілющої сили яблука набираються до Яблучного Спаса – 19 серпня. А потім, якщо їх правильно зберігати, плоди лікують взимку і весною.

Живіть за правилом: ні дня без яблук!

попередня статтяЧи потрібно додавати цибулю в олів’є для балансу смаку
наступна статтяДосвідчені кулінари розповіли, як двома способами врятувати переварені пельмені
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я