Як зробити тональний крем стійкішим, додавши до нього води

0
Як зробити тональний крем стійкішим, додавши до нього води
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ми вже давно звикли до того, що, як мінімум, половина б’юті-трендів приходить до нас не з подіумів або з червоних доріжок, а з мережі TikTok. Соцмережа таїть у собі таку кількість б’юті-лайфхаків, що його вже встигли негласно назвати «Біблією краси». Блогери вигадують найнеймовірніші б’юті-лайфхаки, на зразок збільшення губ бронзером або ліфтингу рум’янами. Тепер на просторах соцмережі завірусився лайфхак, що дає змогу продовжити стійкість тонального засобу – для цього його необхідно просто змішати з водою.

Робиться це дуже просто. Візьміть склянку чистої води, видавіть невелику кількість тонального засобу і злегка перемішайте. Коли продукт осяде на дно склянки, а на поверхні утворюється тонка масляна плівка, акуратно дістаньте засіб із дна склянки за допомогою кисті або шпателя і розподіліть по обличчю. Для цього можна використовувати той самий пензель або м’який спонж. Після всіх цих нехитрих маніпуляцій тональний засіб ідеально ляже на шкіру, а також стане більш стійким. Не вірите? Прикладіть до поверхні обличчя паперову серветку та ретельно натисніть. На ній не залишається і сліду тону. Як це працює? Все просто. Вода забирає зайві олії з тонального засобу, тому засіб менше розтікається і краще тримається.

попередня статтяЯк приготувати “фальшивого” тунця з кавуна
наступна статтяЯк правильно заморожувати білі гриби на зиму: 3 способи
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я