Досвідчені кулінари розкрили «секрет» кольору червоного борщу

0
Секрет кольору червоного борщу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Борщ – улюблена страва українців. Але скільки господинь, стільки й смаків цієї страви. Сьогодні ми розкажемо, як приготувати справжній червоний борщ: смачний і бордового кольору.

Подробиці

В емальовану каструлю покладіть м’ясо. Коли закипить, зніміть пінку і закиньте цілий буряк (він має бути не «ситцевий», а бордовий – це дуже важливо!).

Тоді ж відправте в посудину замочену звечора квасолю і порізану цибулю, посоліть. Через 1-1,5 години покришіть картоплю і моркву. Нехай ще покипить на малому вогні 1 годину. Потім вийміть зварений буряк, щоб остигав.

В каструлю додайте болгарський перець, пошатковану капусту, лавровий лист, духмяний перець. Буряк потріть на великій тертці та легенько обсмажте його разом із томатним соусом або пастою.

Через 10-15 хвилин додайте буряково-томатну суміш і зелень(петрушку, кріп) і столову ложку цукру. Доведіть до кипіння і вимикайте. Дайте настоятися 1-2 години.

Справжній червоний український борщ готовий. Насипаєте в тарілки, додаєте сметанки – і милуєтесь бордово-сметанним кольором ситної, смачної страви!

попередня статтяЯк запастися морквою для салатів без консервування
наступна статтяЯк виростити солодким червоний буряк
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я