Як виростити багато кропу в серпні

0
Як виростити багато кропу у серпні:
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоб там не казали, а кріп — зелень, яку любить більшість людей. На городі вже у липні важко знайти молоді гілочки, якщо кріп саджався весною. Тому потрібно організувати нову посадку. А як це зробити правильно у серпні, ми розповімо, поділившись секретиками.

Подробиці

Запам’ятайте, щоб зелень кропу була пишною та соковитою влітку потрібно:

1. Посівне насіння завчасно підготувати. Замочити у водичці на 48 годин. Через тиждень після посіву замоченого насіння ви побачите на городі рясний килимок зелені. А без цих маніпуляцій треба буде чекати 2-3 тижні.

2. Сіяти потрібно у вологий й зрихлений ґрунт. При чому спочатку треба полити рядочки, почекати хвилин 10, знову полити. Посіяти насіння у ґрунт — і втретє полити ледь теплою водою.

3. Бережіть перші сходи, не проґавте момент поливу та зрихлення. Проте не забувайте, що корінчики дуже тонкі й вразливі. Розрихлюйте обережно. Якщо захочете зрізати перший серпневий врожай, то робіть це ножицями — не смикайте.

попередня статтяЯк правильно зберігати капусту броколі на зиму
наступна статтяХитрість, яка допоможе зберегти хліб свіжим
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я