Як швидко очистити велику кількість часнику

0
Як швидко очистити велику кількість часнику
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для приготування страви, де треба 2-3 зубчики часнику, багато зусиль не потрібно. А коли перед вами завдання почистити велику порцію часничку, зокрема для консервації, то варто пошукати способи швидкого очищення.

Але вам у пошуці не треба бути, адже ви читаєте цю статтю. Кулінари знають секретні способи, які знайшли у процесі практики та експериментів, щоб полегшити собі життя й зекономити час.

Подробиці

Потримати в мікрохвильовій печі
Лушпиння з часнику відпаде без проблем, якщо часник прогріти у мікрохвильовці. Відправте на 10-15 секунд часник у мікрохвильову піч при середній потужності, але не зваріть продукт. Дістаньте та з легкістю ножем зніміть шкірочку.

Влаштувати тряску
Потрібно розділити головку на зубчики, укласти у скляну банку та закрити кришкою. Після 20 секунд інтенсивної тряски треба буде тільки перебрати часник, викинувши лушпиннячко.

Притиснути зубчики часнику
Зубчики часнику можна швидко почистити на кухонній дошці за допомогою ножа з широким лезом. Щоб шкірка краще могла відстати, плоскою стороною ножа часник прижимають до дошки. Цей спосіб підійде, якщо вам треба потім дрібнити часничок, адже під час притиснення зубчики можуть деформуватися та видати сік.

попередня статтяЕксперти розповіли, як боротися з випадінням і зміцнювати волосся
наступна статтяЯк приготувати варення з персиків у сиропі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я