Як позбутися молі «раз і назавжди»

0
Як позбутися молі раз і назавжди:
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Міль — це завжди гість, якого не чекають вдома. Якщо все ж шкідник завівся, то не відкладайте на потім боротьбу з ним. Несвоєчасне виявлення молі призведе того, що гірка доля буде у вашого одягу чи текстильних виробів інтер’єру. Як відганяли міль наші бабусі — розповідаємо далі.

Подробиці

Спосіб простий й ефективний, а головне — натуральний. Звичайнісінька рослина — лаванда — допоможе на всі 100% позбутися молі.

Якщо людей лаванда заспокоює, то міль — дратує. Яскраво виражений, різкий аромат лаванди створює некомфортні умови для існування комахи-паразита. Вона просто залишає звичне місце у вашій шафі і перелітає кудись або гине.

Для того, щоб лаванда діяла швидко, потрібно її помістити у мініподушечку з тканини і залишити у закритій шафі для концентрації запаху. При цьому рослина має бути сухою, щоб після молі не завелася цвіль — грибок.

Якщо у вас нема під рукою сухого пучка лаванди, то придбайте лавандову олію — вона є в аптеках та магазинах із натуральною косметикою. Лавандова олія дає профілактичний результат не лише для молі, а й комах та клопів.

Просто вмочіть ватні диски у лавандову олію та залиште їх на полиці шафи або приклейте скотчем до стінки чи дверей. Крім боротьби з міллю, ви отримаєте у додаток готовий ароматизатор кімнати. Головне, щоб вам подобалася лаванда і не було на неї алергії.

попередня статтяПомідори на зиму: найпростіший рецепт
наступна статтяЯк приготувати сливову аджику: смачне доповнення до м’яса
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я