Регіна Тодоренко ефектно пройшлася, сяючи ніжками у дизайнерській сукні

0
Регіна Тодоренко ефектно пройшлася, сяючи ніжками у дизайнерській сукні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Телеведуча презентувала вбрання з імітацією квіткових пелюсток та шлейфом. Серед останніх публікацій особистого мікроблогу дружини Влада Топалова з’явилася свіжа фотографія в червоній сукні з оксамитової тканини з корсетом та пелюстками троянд. Регіна Тодоренко продемонструвала свою струнку фігуру у вечірньому аутфіті.

Шанувальники Тодоренко залишилися вражені блискучою телеведучою в карколомній сукні. Примітно, що вбрання було прикрашене драпірованою тканиною.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

«Регіно, Ви шикарна! Сукня незрівнянна! Мені терміново потрібне подібна», «Образ просто карколомний!», «Ноги прекрасні, обожнюю у дівчат спортивні ноги, це так сексуально, а у вас, Регіна, просто вогонь-пожежа!», «Регіна богиня», «Ідеальна», – Написали захоплені шанувальники Тодоренко.

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко в сукні з оксамитовим корсетом і драпіруванням на спідниці, що струмує, вразила похилими стегнами і тонкою талією.

попередня статтяАнджеліна Джолі ходить за кавою в піжамі Dior
наступна статтяВзимку постійно хочеться їсти: як контролювати голод
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я