Анджеліна Джолі ходить за кавою в піжамі Dior

0
Анджеліна Джолі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Анджеліна Джолі майже завжди віддає перевагу лаконічним поєднанням та діловим вбранням і рідко змінює своє правило стилю. Проте минулої п’ятниці актриса вирішила зробити рідкісний виняток і з’явилася на публіці у шовкових піжамних штанях Dior із чорно-білим принтом та білою футболкою.

Подробиці

Підкреслила це вбрання класичним пальто кольору кемел, шкіряною сумкою-тоут і…плетеними тапочками. У такому несподіваному образі 46-річна володарка «Оскара» і багатодітна мама вирушила на ранкову прогулянку за кавою в компанії дочок-підлітків Захари та Вів’єн.

До речі, тапочками цього сезону модниць не здивуєш. Навіть у прохолодну погоду героїні стрітстайлу продовжують носити «біркенштоки», капці з хутряною устілкою та пухнасті сандалії , які чудово виглядають з аутфітами в піжамному стилі. В умовах суворого клімату повторювати цей модний прийом ми, звичайно, не радимо – краще почекати до весни і носити капці з шовковими костюмами, атласними сукнями-комбінаціями і туніками, що розлітаються.

попередня статтяСінді Кроуфорд здається молодшою за 20-річну доньку
наступна статтяРегіна Тодоренко ефектно пройшлася, сяючи ніжками у дизайнерській сукні
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я