Як зробити спрей для зволоження волосся в домашніх умовах

0
Як зробити спрей для зволоження волосся в домашніх умовах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ваше волосся сухе та ламке? Не завжди дорогі засоби дають ефект, який ми від них очікуємо. Та й, якщо уважно почитати склад деяких спреїв, то не кожного разу виникає  бажання наносити їх на волосся. Вітамінну «бомбу» можна зробити вдома й забути про сухість та тьмяність волосся.

Подробиці

Які ж інгредієнти знадобляться?

  • 6 ст.л. води
  • 4 ст.л. лимонного соку
  •  24 краплі олії апельсина або грейпфрута

Як же зробити вітамінний коктейль для волосся?

Сік лимона обов’язково процідити через дрібне ситечко, щоб у спрей не потрапила м’якоть або можна купити готовий в магазині сік, але без добавок і барвників.

Всі інгредієнти потрібно добре перемішати й перелити в розпилювач, або змішувати вже у самій місткості, в якій залишимо спрей.

Такий засіб необхідно наносити по всій довжині, відступаючи від коренів. Бризкати краще на вологе, чисте волосся. Потім висушити та зробити укладку звичним для вас способом.

Використовувати фруктовий спрей можна кожного разу після миття. Приємним бонусом буде те, що волосся буде легше розчісуватися, а також воно не буде плутатися.

попередня статтяЩо робити з яєчним жовтком, якщо в рецепті потрібні лише білки
наступна статтяРанковий рецепт смачних сирників з хрусткою скоринкою
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я