Кейт Міддлтон розповіла, які заняття роблять її щасливою

0
Кейт Міддлтон розповіла, яке заняття робить її щасливою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Перша зустріч майбутноьї герцогині Кембриджської с принцом відбулося ще під час їхнього навчання в університеті. В ці часи Кейт і взяла перші уроки по живопису. Але навіть після приходу в королівську родину Кейт вичавлює все можливе зі свого диплома мистецтвознавця.

Подробиці

Під час останнього візиту до Сент-Ендрюського університету його знаменита учениця подарувала колективу ескіз із зображенням шотландської архітектури. Малюнок, створений у 2002 році, вже тоді демонстрував талант місіс Міддлтон і доводить становлення її тонкого художнього бачення. І це не дивно, адже після закінчення закладу герцогиня якийсь час працювала байером у британському бренді Jigsaw.

Кейт Міддлтон

Звичайно, мода і мистецтво завжди йдуть пліч-о-пліч, тому, фотографуючи аксесуари, вона заробляла пару тисяч фунтів своїми знімками. Проте останнім часом вона в основному спрямовує камеру на своїх близьких, і її чарівні живі кадри викликають почуття гордості у королівських шанувальників. Але це не єдине захоплення герцогині, адже саме материнство допомогло їй відкрити очі на багато важливих речей.

«Ваша фундаментальна ідентичність змінюється відразу. Ви переходите від думок про себе як про особистість до думки про те, що ви насамперед мати», — поділилася вона емоціями у 2017 році.

Кейт Міддлтон розповіла, яке заняття робить її щасливою

Раніше невідомі їй переживання підштовхнули її на створення унікальної платформи, яка здатна змінити життя дітей на краще. Кейт Міддлтон захоплена питаннями раннього розвитку. Герцогиня є частим гостем шкіл та молодіжних заходів, а під час однієї з останніх зустрічей вона поділилася цікавими фактами зі своєї біографії. Як виявилося, вона не на жарт захоплена розумовими процесами дитини, які відбуваються протягом п’яти перших років життя.

“Дізнаючись більше про свідомість немовлят, можна зрозуміти, як розвивається мозок дорослої людини і чому раннє дитинство впливає на наше майбутнє”, – поділилася вона.

Звичайно, це не перший раз, коли Кейт згадувала про процеси, що формують в організмі малюка, адже щаслива мама піднімала цю тему під час підкасту Happy Mum Happy Baby. Вона запевнила слухачів у тому, як сильно батьки впливають на майбутнє дитини. Саме сім’я доглядає йому в перші роки життя, тому їм судилося виконувати роль провідників у наш суворий світ. У своїх рішеннях та бажаннях герцогиня може похвалитися діловою хваткою, бо вже зараз вклала гроші у розвиток улюбленої справи. Кейт відкрила свій Центр раннього дитинства, де вона закликає до усвідомленого виховання. Вона мріє запобігти ментальним захворюванням і обіцяє допомогти у формуванні здорового суспільства.

попередня статтяЕксперти розповіли, як створити собі новорічний настрій
наступна статтяЩо буде з організмом, якщо припинити пити алкоголь
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я