Експерти розповіли, що робити, якщо шкіра рук завжди суха

0
Шкіра рук завжди суха? Ось золоті правила, які які повернуть шкірі рук здоров'я та доглянутість
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

За два з половиною роки пандемії ми звикли ретельніше мити руки і постійно користуватися санітайзером — і отримали як ще один наслідок ковіда постійно суху шкіру рук. Додайте до цього центральне опалення та суворі погодні умови взимку, а також пекуче сонце влітку – отримаємо передчасне фотостаріння та банальний дискомфорт.

Якщо ви помітили у себе неприємні симптоми, ось 3 простих лайфхаки, які повернуть шкірі рук здоров’я та доглянутість. Головне — зробити їх частиною своєї постійної б’юті-рутини.

Уважно вибирайте очищаючий засіб

М’яке мило, що щадить, за ефективністю нічим не поступається тому, на етикетці якого значиться «вбиває 99% бактерій». Більше того, останні нагадують формулою та впливом на шкіру побутову хімію, тому уникайте у складі таких речовин, як триклозан та лаурилсульфат натрію.

Використовуйте санскрін

Так-так, навіть на шкірі рук. Ми вже звикли не виходити з дому, не завдавши санскрину на обличчя, але забуваємо, що більшість ультрафіолетового випромінювання отримують саме руки — їх не сховати під крислатим капелюхом або панамою. Тому використовуйте крем із SPF після кожного миття рук протягом дня.

Оновлюйте шкіру

Третє правило випливає з попереднього: доглядайте шкіру рук так само, як ніжну шкіру обличчя. А повноцінний догляд, як ми пам’ятаємо, включає регулярний пілінг для позбавлення від мертвих клітин та використання живильних сироваток.

Користуйтеся рукавичками

Якщо бажаєте зберегти красу рук і продовжити життя манікюру в побуті користуйтеся гумовими рукавичками.

попередня статтяЛітній салат з огірків та моркви за 5 хвилин
наступна статтяШвидкий та простий рецепт оладок з курячого філе на кефірі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я