Знайдено найпростіший і найшвидший рецепт домашнього морозива

0
Знайдено найпростіший і найшвидший рецепт домашнього морозива
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Без досвіду приготування домашнього морозива здається, що це дуже складно. Але ми знайшли простий і бюджетний перевірений рецепт, який можна повторити на будь-якій кухні.

Кулінарне натхнення тепер можна знайти не лише у книгах, а й у соціальних мережах. Там справді нерідко зустрічаються вдалі ідеї, як приготувати щось швидко та просто. Наприклад, морозиво. Так, зірка західного TikTok Емма Орд запевняє, що у неї вийшов чудовий десерт всього з двох інгредієнтів: жирних вершків та згущеного молока. Смак, за її словами, такий самий, як у популярного морозива із супермаркету.

Повторити експеримент легко

  1. Знадобиться упаковка вершків 250 г (жирність не менше 30%) та банку звичайного згущеного молока. Вершки потрібно спочатку збити вінчиком або міксером, поки не загуснуть, потім додати згущене молоко залежно від того, наскільки солодке морозиво ви любите (приблизно 120 г або більше).
  2. Згущене молоко варто вливати акуратно тоненькою цівкою, не перестаючи збивати масу, щоб маса не розшарувалася.
  3. Після цього заготовку потрібно перекласти в контейнер із кришкою та прибрати у морозилку.
  4. Кожні 40 хвилин, і щонайменше 3-4 раз, масу потрібно перемішувати, щоб не утворювалися кристалики льоду. Усього морозиву варто провести у морозилці близько 5-6 годин.
  5. Після цього його можна подавати, додавши будь-що на ваш смак(свіжі ягоди, натерті горіхи або шоколадний соус)
попередня стаття5 міфів про силові тренування
наступна статтяЧим насправді відрізняються персики від нектаринів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я