4 простих прикрас, здатних зробити образ «дорогим»

0
4 простих прикрас, здатних зробити образ «дорогим»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ювелірний гардероб так само, як і звичайний, залежить в першу чергу від нашого способу життя і смаків – однак і в стайлінг прикрасах є свої універсальні правила, застосовні абсолютно до будь-якого особистого стилю.

Нижче – четвірка простих, але неймовірно ефектних предметів, які зроблять ваш образ «дорогим»

Сережки гвіздки

Синонім «недбалого» шику та елегантності — акуратні сережки-гвіздки з дорогоцінним камінням або перлами. Їхній ненав’язливий блиск прикрасить і вечірній, і повсякденний образ, а особливо виграшно виглядатиме з офісним дрес-кодом. За бажанням пару можна доповнити сетом каффів.

Тенісний браслет

Слідом за білими міні-спідницями і топами за межі корту цього сезону вибралися і тенісні браслети. До речі, аксесуар має цікаву історію: у 1978 році на турнірі US Open прямо під час гри у спортсменки Кріс Еверт розстебнувся і впав улюблений браслет. Дівчина вимагає зупинити матч, поки вона не знайде прикрасу, і з того часу тонкі блискучі браслети, як у Кріс, називають «тенісними». Класичне його виконання — із діамантів, але сьогодні можна знайти ефектні варіанти з виробними каменями та кристалами.

Сотуар

 

Довге тонке кольє – ідеальний варіант як для вечірнього образу з декольте, так і для повсякденного джинсового комбо і простої білої сорочки. Лайфхак: влітку прикрасу можна і потрібно носити задом наперед, підкреслюючи спину.

Подвійні браслети-кафи

При їх виборі варто слідувати золотому правилу: чим більша прикраса, тим простіше має бути його форма та декор. Зразок та безсмертна класика жанру – модель Bone, створена Ельзою Перетті для Tiffany & Co. Відполіровані до блиску золоті чи срібні «манжети», що нагадують поверхню людської кістки, ікона стилю носила незмінно парою — її приклад слід наслідувати й сьогодні.

попередня статтяЩо робити, щоб випічка не підгоріла: 6 “лайфхаків”, про які знають лише досвідчені господині
наступна статтяЗапечена картопля з сирно-часниковим соусом
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я