Джесіка Альба вдягла штани, які роблять стегна втричі ширшими

0
Джесіка Альба вдягла штани, які роблять стегна втричі ширшими
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Немає жодних сумнівів у тому, що Джессіка Альба має нереальна струнку фігуру. Акторка доводить це регулярно. Сумніватися доводиться лише в тому, що вона правильно підібрала стилістів.

Джессіка прогадала і з фасоном, і з принтом штанів.

Днями папараці зняли Джесіку під час шопінгу. Хоча обличчя актриси було завуальовано хусткою (замість захисної маски), втекти від камер їй не вдалося. Очевидно, що на кадрах прихованої зйомки саме Альба. Якщо ви в цьому факті не впевнені, ми знаємо, в чому полягає причина цих сумнівів! Вас бентежать неосяжні стегна Джесіки? Адже актриса завжди була справжньою худишкою.

Проблема у штанах, які обрала зірка. По-перше, вони не підкресллюють її стрункість, створюючи непотрібний обсяг. Модель цих штанівявно не можна назвати вдалою для Альби. Також підкачав і принт: клітка завжди розширює простір. Варто відзначити, що масштаб цієї клітини занадто великий для мініатюрної Джесіки.

попередня статтяЧому не можна пити кефір на ніч
наступна статтяКоли можна випити останню чашку кави перед сном
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я