Що потрібно встигнути зробити до кінця року кожному знаку зодіаку

0
Що потрібно встигнути зробити до кінця року кожному знаку зодіаку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Новий рік 2022 вже зовсім скоро, і до цього часу потрібно стільки всього встигнути.

Кожен знак зодіаку має першочергові завдання, на які варто звернути увагу. Які саме розповідає астролог Мар’яна Кудряшова.

Овен

Овнам потрібно поставити цілі та подумати з приводу своїх прагнень у питанні кар’єри та особистої реалізації. Ви зараз — найкраща версія себе чи ви хотіли б мати інше життя? Що варто зробити, щоб наблизитись до цієї вершини? Варто подумати про довгострокову перспективу, можна ставити цілі на 10-20 років. На початку грудня ви вже можете помітити зміни, трансформацію у робочому процесі. Керівник перед святами може скинути великий обсяг роботи.

Телець

Тільцям варто встигнути спланувати свій розвиток, поставити собі за мету закінчити або освоїти якусь навичку. Якщо ви викладаєте, то поставити мету за кількістю учнів чи покращити свою методику. Особливий акцент варто зробити на витрати на навчання чи продаж знань. Якщо ви почнете навчатися чогось нового до 1 січня, то ця тема затягне вас на довгі роки. Це не просто марафон пройти! На початку грудня можливе взяття кредиту, використання чужих коштів на оплату.

Близнюки

У Близнюків цей період буде складним, оскільки стосується фінансової частини. Можна і потрібно ставити цілі щодо фінансових досягнень, взяття кредиту чи іпотеки, вкладення грошей в інвестиції. Сміливо плануйте майбутнє на 10 років наперед. На початку грудня буде шанс вигідно вкласти фінанси на тривалий термін чи взяти іпотеку. А в деяких будуть зовсім інші турботи — можливе зачаття дитини.

Рак

Ракам варто звернути увагу на своє оточення. Чи підходить вам ваш партнер? Чи можна будувати з ним майбутнє? Ближче до початку грудня ви можете ухвалити остаточне рішення, яке кардинально змінить ваше життя. Воно може стосуватися не лише любовного партнера, а й колег. У роботі ви можете укласти угоду чи вигідну співпрацю. Думайте тверезою головою, доведеться якомога багато взаємодіяти з іншими людьми.

Новий 2022 рік
Щасливий новий 2022 рік

Лев

Левам варто задуматися про власне здоров’я. Наскільки правильний спосіб життя ви ведете? Можливо, варто відмовитися від шкідливих звичок та розпочати займатися спортом. У зміни способу життя має бути правильна мотивація: не тому, що «хочу схуднути», а тому, що «так краще для мого організму». Ставте собі цілі та досягайте їх, є шанс змінити своє життя на найближчі 10-20 років. Непогана мотивація, щоб кинути їсти булочки на ніч? Складний період буде у тих Львів, хто працює у наймі, адже дедлайни перед святами підкрадаються непомітно. Є можливість змінити сферу діяльності, але варто добре подумати і все зважити.

Діва

До 2022 вам потрібно встигнути розібратися в собі. Для цього можна скласти план та уявити своє майбутнє у питаннях дітей, хобі, творчості, своєї справи, бізнесу, відпочинку. Наприклад, спробуйте зрозуміти, як ви розкриватимете у своєму житті сферу сім’ї. Чи заводитимете дітей? Що ви можете дати своїй дитині? На початку грудня буде можливість зачаття. Варто подумати і щодо вашого хобі чи бізнесу. Будуть зміни, і треба бути готовим до них.

Терези

Терезам варто подумати про майбутнє своєї сім’ї та питання нерухомості. До Нового року варто поставити цілі та плани на майбутні 5-10 років. Це особливо актуально для тих, хто хоче купити нерухомість чи взяти іпотеку. На початку грудня буде вдалий час для серйозних покупок та витрат. У сім’ї можуть бути сварки: ви оцінюєте ситуацію тверезо, але акуратніше — можна посваритися вщент.

Веселе святкування Нового року
Веселе святкування Нового року

Скорпіон

Скорпіонам потрібно встигнути до Нового року поставити цілі та подивитися тверезим поглядом на розмови, навчання, фінанси, поїздки. Акуратніше за кермом: початок грудня для вас вкрай аварійний. Ті, хто ще не має авто, можуть подумати з приводу кредиту на машину на початку місяця. Рішення, яке ви приймете, буде непростим, але зробити його треба. Підписання документів та договорів у цей період зіграє вам на руку у майбутньому.

Стрілець
Стрільцям варто подумати до Нового року про свої фінанси, щоб на все вистачило. Продумати плани на покупки, подарунки тощо. На початку грудня ви можете вигідно вкласти гроші, головне прорахувати всі ризики та подивитися на ситуацію збоку. В осінньо-зимовий період вам варто задуматися щодо свого імунітету, здати аналізи та пропити курс вітамінів, організм скаже «дякую» взимку.

Козеріг

Козероги, вам варто встигнути проаналізувати себе як фізично, так і психологічно. Зрозуміти, чого ви хочете, які цінності у вас. Може вони вже змінилися? Якщо ви лежні, то варто зайнятися спортом або хоча б ввести в звичку робити зарядку вранці. Ваші плани та цілі до Нового року можуть кардинально змінитись, особливо на початку грудня. Дівчатам потрібно встигнути зробити всі необхідні процедури краси, можливо, деякі Козероги навіть зважаться на кардинальні зміни у своїй зовнішності.

Водолій

Водолії, що відбувається з вами всередині? До Нового року варто зайнятися своєю підсвідомістю. Можна робити різні практики або відвідувати психолога, щоб скинути установки та прийти у стабільний стан. Найскладніший період для вас буде на початку грудня: запам’ятайте, якщо самотньо чи почуваєтеся погано, потрібно з кимось поговорити. Якщо ви не вирішите цю проблему цього року, вона буде слідувати за вами протягом дуже довгого часу.

Новий рік разом з найдорожчими
Новий рік разом з найдорожчими

Риби

Риби, вам потрібно встигнути до 2022 оцінити своє оточення. Якщо ви є частиною якоїсь групи, будь то групові тренування, робота в команді або компанія друзів, оцініть ваше спільне майбутнє. Може варто змінити команду? Оцінюючи, необхідно врахувати всі за і проти. На початку грудня може статися стресова кризова ситуація, яка змінить вашу думку в одній чи навіть кількох сферах. У вас є можливість заручитися підтримкою нового оточення, головне не прогаяти її.

попередня статтяЗемля в “коридорі затемнень”: що можна і не можна робити у цей період
наступна статтяЧому не можна пити кефір на ніч
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я