...
ГоловнаКулінарія5 кулінарних помилок, які псують смак домашнього печива

5 кулінарних помилок, які псують смак домашнього печива

Підпишіться на нас:

Домашнє печиво ніколи не зрівняється з магазинним: воно набагато смачніше і корисніше. Ви можете самі контролювати якість продуктів та кількість цукру. Однак є помилки, які неймовірно псують якість домашнього печива.

Подробиці

У чому вони:

  1. Багато господинь забувають про те, що кондитерська справа багато в чому відрізняється від традиційної кулінарії. Наприклад, у салаті або супі ви можете замінити компоненти або трансформувати пропорції. А ось печиво такого підходу вам ніколи не пробачить: намагайтеся неухильно дотримуватися вказаної рецептури.
  2. Для кондитерських виробів не підходять яйця, у яких незабаром закінчується термін придатності, не найсвіжіше молоко та спеції, що стоять на кухні більше року.
  3. Мало хто знає про те, що для випікання печива не підходить розігріте деко. Якщо ви збираєтеся пекти багато, то перед кожним заходом вам варто не забувати охолоджувати його.
  4. Не забувайте про професійне приладдя, яке можна замовити в інтернет-магазинах або придбати в профільних магазинах. Повірте, це не марна трата грошей, інакше б кондитери б ними не користувалися.
  5. Пам’ятайте про те, що на “голий” лист викладати печиво не варто. Покладіть спочатку пергаментний папір.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...