...
ГоловнаКрасаЯк за допомогою буряка зробити, щоб кімнатні рослини краще квітнули

Як за допомогою буряка зробити, щоб кімнатні рослини краще квітнули

Підпишіться на нас:

Майже в кожному будинку є квіти, хоч по одному горщику, але які стоять на підвіконні. Квітучі кімнатні рослини завжди радують око і є особливою гордістю господарок. Якщо правильно доглядати квіти, то у вашому будинку завжди буде буйство фарб і неймовірний аромат.

Подробиці

Однак якщо квітам не вистачає підживлення, то вони починають хворіти та чахнути. Найпростіше купити добрива у квітковому магазині. Але не завжди вони безпечні, і є кращі способи, як швидко і ефективно наситити рослини.

Корисне народне добриво можна приготувати самостійно з того, що знайдеться під рукою.

Буряк – найкраще добриво для квітів

Полив рослин відваром з буряка вмить оживить кволі та хирляві рослини. Підживлювати квіти буряковою водою завжди корисно. Розчин відрізняється потужним мінеральним складом, містить мікроелементи, корисні у розвиток квітів.

Після варіння буряків воду не виливають. Відвар після остигання змішують з відстояною водою у пропорції 1:1 і поливають квіти.

Таке підживлення можна приготувати не тільки з буряка, але й інших овочів. Готовим відваром поливають рослини 1 раз на 7 днів.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Експерт розповіла, як включити оливкову олію до своєї б’юті-рутини

Експерт у галузі охорони здоров'я Кері Мадормо розповіла, як це зробити, порталу VeryWellHealth: «Оливкова олія багата на корисні вітаміни,...

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...