Зручний спосіб підв’язки малини, завдяки якому всі ягоди будуть на виду

0
Зручний спосіб підв'язки малини, завдяки якому всі ягоди будуть на виду
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви чекаєте на особливо гарний урожай малини, необхідно заздалегідь потурбуватися про те, щоб її гілки винесли перенапругу від надлишку плодів. Щоб підтримати нахилені паростки, їх слід підв’язати.

Підв’язка пагонів також дозволить відстежувати виникнення шкідників та вчасно вживати профілактичних заходів боротьби з паразитичними комахами. Про те, як запобігти появі черв’яків у ягодах малини, розповімо далі.

Підв’язати ж малину можна кількома способами:

  • Так, у ході найпростішого методу пагони малини підв’язуються до одиночної опори у вигляді кілочка.
  • За так званого «шпалерного» виду підв’язки в землю вбиваються кілочки, між якими  натягується дріт.
  • Проте найзручніший для садівника – віяловий метод. Для цього між кущами слід встановити дві палиці. Залишається лише підв’язати до них на різній висоті гілки то одного, то іншого куща, утворюючи таким чином щось на зразок віяла.

Завдяки такому методу збирання врожаю перетворитися на швидкий та легкий процес, оскільки всі ягоди опиняються на поверхні.

попередня статтяЯку помилку роблять господині, розморожуючи м’ясо у воді
наступна статтяЯк приготувати густий кетчуп за 20 хвилин без крохмалю, пектину та інших добавок
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я