Чим піддобрювати капусту, щоб отримати великі та красиві качани

0
Капуста
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для отримання якісного врожаю треба використовувати підживлення.

При цьому починати готувати ґрунт можна ще з осені. Для цього підійде будь-яка органіка.

Якщо ґрунт кислий, то врятувати ситуацію можна за допомогою деревного попелу. Цей натуральний засіб розкислить землю, а також наситить її калієм.

Перед посадкою розсади капусти можна додати в грунт трохи кориці.

Для молодої рослини підійдуть і добрива на основі дріжджів. Вони насичують вітамінами, азотом, добре впливають розвиток коренів.

  • Достатньо на 10 літрів взяти всього 10 г сухих дріжджів і дві столові ложки цукру. Важливо, щоб рідина була теплою. Дві години суміш повинна настоюватися в теплому місці, а потім можна обробляти грядки.
  • Також розпорошити під корінь можна засіб на основі чайної заварки. Потрібно літр такої рідини змішати з 5 літрами води. А перед застосуванням змішати із водою у співвідношенні 1 до 10.
  • Отримати гарні та щільні качани можна за допомогою харчової соди. Для цього на 10 літрів води потрібно взяти всього 20 г продукту, а потім ним обприскати саджанці.
  • Також влітку капустяні грядки досвідчені городники поливають настоєм на основі бананової та картопляної шкірки, яєчної шкаралупи та кропиви. Добриво має настоятися кілька днів перед поливом.
попередня стаття3 “секрети”, які допоможуть приготувати смачні та “пишні” сирники
наступна статтяЯк замаринувати курячу грудку в кефірі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я