Суха щітка і скраби: як зробити шкіру тіла ідеальною і позбутися целюліту

0
Суха щітка і скраби: як зробити шкіру тіла ідеальною і позбутися целюліту
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З целюлітом можна боротися за допомогою правильного харчування, спорту та апаратних процедур. Але не тільки. Підкріплюйте результат допоміжними засобами. Різні скраби, креми, масаж не позбавлять целюліту повністю, але вони можуть бути відмінними помічниками в боротьбі з ним.

СКРАБИ

Для чого варто включити до свого догляду скраб для тіла?

Скрабування – це вид пілінгу, видалення з поверхні шкіри забруднень і ороговілих клітин. Метою пілінгу є вирівнювання шкіри, прискорення процесу оновлення клітин та покращення мікроциркуляції крові. Скраби є необхідним етапом догляду за тілом, після нього шкіра краще засвоює крем для тіла або лосьйон, їх активні компоненти починають працювати в рази ефективніше.

З чого має складатися скраб?

Зазвичай як абразивні частинки скрабу можуть виступати сіль, цукор, подрібнені кісточки фруктів або горіхи, висушені рослини, мелена кава. Від твердості та розміру частинок залежить жорсткість догляду.

Відмінно відлущують частинки абрикосової кісточки та цукор, а ефірні олії зволожують шкіру і дарують їй пружність.

Масаж сухою щіткою

Масаж сухою щіткою – один із найпростіших і найефективніших способів підтягнути шкіру і залишатися в тонусі щодня. Такий масаж видаляє омертвілі клітини, стимулює роботу лімфатичної системи та кровообіг, дарує бадьорість. Усього 5-10 хвилин масажу перед душем – і шкіра буде вам вдячна.

Основна функція масажу сухою щіткою – посилити кровотік та налагодити клітинний метаболізм.

5 плюсів масажу сухою щіткою:

  • масаж щіткою видаляє відмерлі клітини і робить шкіру гладкою.
  • стимулює роботу лімфатичної системи
  • покращує кровообіг.
  • допомагає боротися із жировими відкладеннями. За допомогою сухого масажу
  • щіткою можна впливати на ці відкладення.
  • посилює процес детоксикації

Як правильно робити масаж?

Так як лімфа в нашому організмі рухається знизу нагору від кінчиків пальців, необхідно починати робити масаж знизу. Рухи повинні йти від ніг та кистей рук до серця. Приблизно масаж займає від 5 до 10 хвилин, після рекомендується прийняти душ і нанести улюблену олію або крем для тіла.

Яку щітку вибрати?

Краще вибирати щітку з натуральною щетиною. Щітка не повинна бути надто м’якою або надто жорсткою. Після щітки правильної жорсткості шкіра залишається червоною і розігрівається, але в жодному разі на ній не повинні залишатися подряпини або пошкодження.

Раз на кілька тижнів щітку потрібно добре промивати з милом і висушувати.

попередня статтяЯк навчити дитину полюбити кашу з молоком
наступна стаття4 популярних помилок, які псують смак тушкованого м’яса
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я