Каменських у мерехтливій сукні з паєтками оголила бюст

0
Каменських у мерехтливій сукні з паєтками оголила «апетитний» бюст
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Настя Каменських славиться не лише своїм вокалом, а й ефектною зовнішністю. Шанувальники часто порівнюють її з американською зіркою Кім Кардаш’ян через фігуру «пісочний годинник». Артистка часто підкреслює свої переваги за допомогою вбрання і не боїться експериментувати із образами.

Подробиці

Днями Каменських виклала світлину у шовковому костюмі з пір’ям потім показала свій тренч із написами та вбрання зі шкіри. Тепер співачка одяглася в мерехтливу чорну сукню із золотими паєтками.

Вбрання не лише підкреслило її талію, а й дозволило показати розкішний бюст, доповнили образ спокусливої діви розпущене волосся і макіяж з акцентом на очі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Шанувальники були схвильовані побаченим. Багато хто обсипав її компліментами. «Шикарне плаття, все блищить», «Яка краса», «Приголомшлива», «Ланцюжок прямий у улоговині», «Ось це апетитна улоговинка», «Це занадто», «Настя, ну які бугри краси у вас», Ложбинка спокуси» , – Прокоментували світлину фанати.

попередня статтяЯк правильно вживати цінну спецію куркуму
наступна статтяГороскоп на грудень 2021 року для всіх знаків зодіаку
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я