Яка хитрість дозволить приготувати пельмені швидко і смачно

0
Яка хитрість дозволить приготувати пельмені швидко і смачно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пельмені користуються популярністю через простоту приготування, смаку та маси варіантів подачі до столу. Але виявилося, що багато хто неправильно варить пельмені. Є хитрість, про яку багато хто навіть не здогадується.

Подробиці

Починають приготування як завжди. Наливають воду, кладуть лавровий лист, солять, додають цибулю (за бажанням). Далі доводять воду до кипіння, висипають пельмені і чекають на момент, коли вони спливуть.

Далі слідує секретний прийом: виливають 1 склянку холодної води і варять пельмені ще 3 хвилини. Страва має закипіти ще раз.

Холодна вода відіграє у приготуванні пельменів важливу роль. Завдяки їй вони виходять м’якими. Пельмені не розриваються і не виходить так, що м’ясо та тісто плавають у каструлі окремо.

Ефект особливо помітний на магазинних пельменях. Вони стають пишнішими, не морщаться і набувають максимально апетитного вигляду.

попередня статтяЯк отримати 4 врожаї редиски за один сезон
наступна статтяЧим замінити цукор у варенні з чорної смородини, щоб вийшло смачно та корисно
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я