Як посмажити рибу без бризок і щоб скоринка виходила хрумкою

0
Як посмажити рибу без бризок: борошно не горить, скоринка виходить апетитною та хрумкою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нерідко кулінари зіштовхуються з проблемою при приготуванні риби на сковороді: олія бризкає в різні боки, борошно підгоряє і димить, а скоринка виходить негарна, коричнева та гірчить.

Досвідчені господині користуються однією хитрістю, яка допомагає уникнути цих проблем та приготувати по-справжньому смачну рибу.

У чому ж полягає хитрість

Перед приготуванням рибу підсолюють, обвалюють у кукурудзяному борошні. Можна взяти також суміш пшеничного та кукурудзяного борошна (1:1). Далі рибу опускають у холодну воду, а потім відправляють на розігріту сковороду з олією.

Такий спосіб вирішує відразу декілька питань, які здавалися проблемою: олія не бризкає, борошно не горить, і скоринка виходить ідеальна.

Коли рибу, обвалену в борошні, опускають у воду, рідина вбирається в муку. Виходить, ніби рибу обваляли в клярі, тому бризок немає.

Після підготовки рибу смажать звичайним способом на середньому вогні, щоб риба добре просмажилася.

попередня статтяЛікар перерахувала продукти, які посилюють запах поту
наступна статтяЯк приготувати банановий торт без випікання
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я