Як навчити дитину полюбити кашу з молоком

0
Як навчити дитину полюбити кашу з молоком:
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Як відомо, не всі діти люблять їсти кашу — цю потрібну для розвитку дитячого організму страву. Але є кілька секретів її приготування, дотримуючись яких ваша дитина змінить своє ставлення до неї.

Для прикладу візьмемо гречану кашу. Зваривши її по особливому рецепту, а потім заливши молоком, вона стає рожевою, що робить її незвичайною, казковою, і діти із задоволенням її їдять.

1 стакан гречки промийте гарячою водою, залийте 2 стаканами кип’ятку, додайте 0,5 ч.л. солі і стільки ж соди. Варіть на малому вогні до готовності — 15-20 хвилин. Потім дайте їй настоятися стільки ж часу — і оригінальна каша готова. Додайте в тарілочку цукру (за бажанням), молока — і маленький вередун із задоволенням буде її куштувати.

Змінити колір рисової каші теж нескладно. Для цього закип’ятіть 0,5 л молока, зваріть у ньому промитий 1 стакан рису. У другу каструлю поріжте шматками оранжевий гарбуз, залийте кип’ятком, щоб вода ледь покрила овоч. Варіть на маленькому вогні 15-20 хв. Злийте воду, перебийте блендером або товкачкою до стану пюре, додайте цукор, зварений рис і доведіть до кипіння. За бажанням можна додати вершкового масла. Помаранчева каша готова!

Завдяки таким нескладним способам приготування каші, вона стане улюбленою стравою вашої дитини!

попередня статтяЯк доглядати смородину, щоб вона радувала великими смачними ягодами
наступна статтяСуха щітка і скраби: як зробити шкіру тіла ідеальною і позбутися целюліту
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я