Як швидко обсмажити картоплю: кулінарний “лайфхак”, який дозволить заощадити час

0
Як швидко обсмажити картоплю: кулінарний
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Смажена картопля – це один з найпростіших у приготуванні гарнір.

Для отримання смачної страви достатньо нарізати овоч, викласти його на змащену олією чи смальцем сковороду і почекати, доки на картопельці не з’явиться рум’яна скоринка.

Проте, часто, не завжди  картоплю швидко вдається приготувати. Голодна людина потрапляє в неприємну ситуацію: хочеться їсти, а картопля все аж ніяк не дійде до готовності.

Можна, звісно, ​​додати вогню на максимум, але так картопля підгорить або нерівномірно приготується.

Тому бажано вибрати іншу стратегію, як прискорити приготування смаженого гарніру.

У чому полягає хитрість

Перед тим як висипати нарізану картоплю на розпечену сковороду, овоч слід покласти в ємність, наповнену гарячою водою. А ось холодна вода хоч і забере зайвий крохмаль, але прискорити приготування картоплі не зможе.

Тривалість гарячої водної обробки сирого овоча має становити 3-5 хвилин. Після цього можна розпочинати приготування гарніру. Картопля обсмажиться швидко і з’явиться рум’яна скоринка.

попередня статтяЧому зав’язь огірків жовтіє і сохне і як вирішити цю проблему
наступна стаття«Чоловічі» жакети в тонку смужку ніколи не вийдуть із моди – і ось чому
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я