Як один інгредієнт перетворить окрошку на кулінарний шедевр

0
Як один інгредієнт перетворить окрошку на кулінарний шедевр
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Окрошка, без перебільшення, королева літнього столу. І нічого дивного: страва готується просто та з’їдається із задоволенням.

Страва завжди буде залишатися звичайною, особливо якщо в якості білка завжди використовувати варену ковбасу.

Але досвідченими господинями був виявлений альтернативний інгредієнт, який помітно покращує смак страви, незважаючи на всю свою простоту.

Спробуйте приготувати окрошку із копченою або напівкопченою ковбасою. За рахунок цього компонента окрошка вийде набагато ароматнішою і з яскравим смаком. Копчений смак додасть блюду цікавої «нотки». З’явиться “родзинка”, яку позитивно оцінить будь-який кулінар.

Втім, вищезгаданий різновид ковбаси зовсім не обов’язково робити основним та єдиним м’ясним компонентом страви. Не менш смачнішою буде страва, якщо поєднати напівпкопчену ковбасу з відвареною курячою грудинкою або тією ж вареною ковбасою у таких пропорціях, як вам подобається.

попередня стаття«Чоловічі» жакети в тонку смужку ніколи не вийдуть із моди – і ось чому
наступна статтяЗабудьте про дієти: 3 види спорту, які прискорюють метаболізм і допомагають схуднути максимально швидко
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я