Що зробити з термосом, щоб у ньому не з’явився затхлий запах

0
Що зробити з термосом, щоб у ньому не з'явився затхлий запах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Іноді термос використовується лише один сезон – його беруть із собою на роботу або в поїздки взимку, коли немає можливості підігріти їжу або закип’ятити чайник.

Влітку ж громіздка конструкція майже не використовується: набагато простіше закинути в сумки або рюкзак пляшку з водою з льодом, ніж тягти із собою громіздкий аксесуар для прохолодного напою.

Саме тому протягом кількох літніх місяців щільно закручений термос припадає пилом в дальньому кутку кухонної шафки.

Однак, якщо не підготувати його до зберігання заздалегідь, на вас може чекати неприємний сюрприз, коли ви відкрутите кришку термосу.

Йдеться про відштовхуючий запах затхлості, який не можна нічим вивести. Він буквально просочує стінки термоса, а потім передається їжі та напоям.

Щоб не зіткнутися з такою неприємністю, спробуйте використати під час зберігання термоса звичайний лавровий лист.

Просто покладіть 2-3 листи всередину ємності і сміливо закрийте кришку. Так неприємності у вигляді затхлого запаху вам будуть нестрашні.

Ще один спосіб, який напевно не дасть повітря в термосі застоятися, полягає у зберіганні його відкритим. Варто сказати про мінуси, який має даний спосіб: всередину ємності можуть потрапити різне сміття і комахи.

попередня статтяЯк смачно приготувати курячі крильця
наступна статтяЯк змусити петунії розростатися пишними кущами
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я