Як поливати буряки солоною водою

0
Як поливати буряки солоною водою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Одним з важливих елементів, необхідним для правильного розвитку буряків, є натрій. Збагачують культуру натрієм звичайною солоною водою, якою поливають рослини. Користь такого прийому полягає у двох факторах. По-перше, на смак плоди буряків стають солодшими. По-друге, рослини стійкіші до хвороб та шкідників.

Приготування засобу

Стандартне дозування: 1 ч. л. солі на відро води. Такі пропорції роблять, якщо бадилля рослини виглядає здоровим, серйозних зовнішніх пошкоджень немає. Цієї кількості вистачає на один «квадрат» посадок.

Однак почервоніле бадилля говорить про те, що рослини відчувають дефіцит натрію. У такому разі дозування солі збільшують до 2 чайних ложок на відро води.

Застосування

Перший раз буряки солоним розчином поливають, коли у рослини з’являються четвертий-п’ятий лист. За сезон цим складом буряки поливають двічі-тричі. Остання обробка виконується за місяць до збирання врожаю.

попередня статтяЯк швидко приготувати універсальне тісто для вареників, чебуреків і пиріжків
наступна статтяЯк додавати соду до тіста, щоб випічка була максимально” пишною”
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я