Як боротися із залежністю від фастфуду

0
Як боротися зі залежністю від фастфуду: шкідлива
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Фастфуд (англ. fast food, [ˈfɑstˌfud] — швидке харчування) — тип страв швидкого приготування, які зазвичай пропонують спеціалізовані заклади. Терміном “фастфуд” позначають їжу, яку можна швидко приготувати та надати клієнту.

Люди, які часто харчуються такою їжею, можуть зіткнутися із зайвою вагою та проблемами зі здоров’ям, наприклад, із захворюваннями шлунково-кишкового тракту.

Швидка їжа завдає шкоди також у випадках, коли людина страждає від хвороб шкіри. Акне може посилитися через надлишок жиру та цукру.

Тому тим, хто часто зловживає такими стравами, слід подолати цю звичку.

Як подолати звичку їсти фастфуд?

Зробити це можна досить просто, якщо знайти альтернативу такому харчуванню.

Наприклад, картопля фрі є дуже калорійною. Вона по всій довжині має скоринку, велика кількість якою завдає шкоди ниркам.

Проте її можна легко замінити печеною картоплею. Така страва корисніша, але при цьому теж смачна. Просто приготуйте довгі “картопляні брусочки” у духовці, додавши улюблені спеції.

Якщо ж ви полюбляєте бургери, спробуйте приготувати їх вдома. Котлету можна зробити курячу та піджарити її на грилі або ж на а/п сковорідці, тоді вона буде не жирною. Борошно в булочки, наприклад, додати не пшеничне вищого ґатунку, а цільнозернове. Соуси замінити на більш натуральні: замість майонезу використати сметану. Бургер буде смачним і мінімально шкідливим. А ваша фігура не постраждає від такого смаколика.

попередня стаття“Секрети” підживлення троянд, які допоможуть досягти “пишного” цвітіння
наступна статтяЯк використовувати скисле молоко при вирощуванні помідорів
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я