Навіщо досвідчені господині заливають в раковину олію

0
Навіщо в раковину заливають олію: поради господиням
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рослинна олія – продукт, який є вдома у кожної господині. Способів її застосування існує багато: вона й для смаження підійде, і для заправки салатів, можна додати в тісто, форму для запікання змастити.

Але вже давно олію використовують не тільки в кулінарії, але й вирішують за допомогою неї поширені побутові питання: полірування меблів, чистка одягу від плям із фарбою, боротьба з неприємними запахами, захист від комах, очищення садового інструменту тощо.

Досвідчені господині розповіли про простий секрет: навіщо лити олію в раковину

У раковини олію заливають у разі тривалої відсутності мешканців у квартирі чи будинку. Продукт захищає від неприємного запаху, що з’являється, коли труби пересихають.

У раковині є гідравлічний затвор, який є водяною пробкою. Вона призначена для запобігання проникнення неприємних запахів.

Рослинна олія усуває цю проблему. Продукт утворює на поверхні рідке покриття, яке не дає воді «пересохнути».

Тому досвідчені господині перед від’їздом, наприклад, у відпустку, наливають трохи олії у злив. Повернувшись із поїздки, господарі не зіштовхуються з неприємним ароматом. 

попередня статтяЯк приготувати смачні котлети з грибів
наступна статтяЯк використовувати гірчицю в боротьбі з колорадським жуком
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я