Експерти розповіли, що робити тим, хто погано переносить спеку

0
5 порад тим, хто погано переносить спеку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Навчитися переносити спеку — досить просто, і цьому можна навчитися, якщо дотримуватися простих рекомендацій.

1. Не пийте холодну воду

Вона не вгамовує спрагу, виходить через п’ять хвилин разом із потом, несучи із собою сіль. Пийте теплу воду, чай чи несолодкий квас. Про солодкі газування все зрозуміло: що більше п’єш, то більше хочеться.

2. Якщо виходите з дому у спеку, не робіть різких рухів

Поводьтеся з гідністю: йдіть плавно, рухайтеся по тіньовому боці вулиці. Завжди. Та й головне. Якщо ви повернулися додому в спеку, то після кожного походу, після кожної прогулянки мийте стопи та щиколотки прохолодною водою. Там купа біологічно активних точок, це приємно та корисно.

3. Пийте прохолодний чай

Заварюєте літр неміцного зеленого чаю (будь-який пригодиться). Коли він охолоне, кидаєте туди трохи меду, лимона та м’яти. Можна додати кубики льоду. Не лише смачно, а й корисно.

4. Зробіть «антишарф» («японський кондиціонер»)

На японських гравюрах або японському кіно часто можна бачити людей у ​​білих хустинках на шиї. Це дійсно геніальна річ, варто просто спробувати. Візьміть білу чисту хустинку, намочіть її холодною водою, пов’яжіть на шию. Коли хустинка висохне, повторіть все знову. Полегшуючий ефект настає буквально за кілька хвилин.

5. Якщо є можливість передрімайте в обід

Влаштовуйте собі сієсту в найспекотніший час.

Ну і, ясна річ, ніяких алкогольних напоїв в спеку.

Бережіть себе та будьте здорові і літо завжди буде здаватися вам золотою порою!

попередня стаття“Секрет” проріджування моркви та буряків для збільшення врожаю овочів
наступна статтяЯк зберегти яблука свіжими на зиму
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я