Як почистити рибу від луски: швидкий спосіб

0
Як почистити рибу від луски: швидкий спосіб,
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Почистити рибу від луски? Немає нічого простішого! Риба — улюблений продукт багатьох людей. І річкова, і морська — однаково смачна та корисна. Риба містить протеїн, високоякісний білок, омега-3 жирні кислоти, йод, кальцій, цинк, залізо, магній, фосфор, які засвоюються нашим організмом набагато швидше і легше, ніж тваринне м’ясо. Тому її треба вживати якомога частіше, особливо дітям і літнім людям.

А скільки різноманітних страв можна приготувати з неї! Але в будь-якому рецепті ви неодмінно прочитаєте: спочатку треба почистити рибу від луски. І тут ваш кулінарний запал дещо зменшується. Адже всі знають, як це непросто, особливо якщо рибина велика. Але є простий спосіб і він вам точно допоможе.

Якщо чистити вдома, то лише так

Рибу викладаємо в велику миску або мийку і поливаємо кип’ятком. Спочатку з одного боку (10-15 секунд), а потім з другого. Воду зливаємо. Після такої процедури луска швидко і легко знімається: чи ножем, чи спеціальною терткою для чищення риби, чи навіть рукою. Більше не треба годинами чистити рибу перед приготуванням.

Користуйтеся способом і діліться порадою з друзями!

попередня статтяЯк зберегти яблука свіжими на зиму
наступна статтяЯк заготовляти та зберігати яєчну шкаралупу для використання при вирощуванні рослин
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я