Скільки масок для обличчя потрібно для догляду за шкірою і які вибрати

0
Скільки масок для обличчя потрібно для догляду за шкірою і які вибрати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

«Чим більше масок – тим краще» – наївна помилка багатьох сучасних дівчат, які мріють про ідеальну шкіру. Якби здоров’я шкіри хоч скільки залежало від кількості масок, то у світі не залишилося б людини з акне або пігментацією. Навіть кореянки з їх 11-етапним доглядом за шкірою взяли курс на б’юті-мінімалізм і обмежуються парою базових баночок на кожен день.

То скільки всього масок має бути в домашньому арсеналі, щоб догляд за шкірою вважався повноцінним? І на що звертати увагу при покупці? Розповідає б’юті-блогер, Ліза Краснова.

Краще менше, але краще

Перевантажувати шкіру великою кількістю масок не варто. Для повноцінного догляду вам знадобиться всього чотири маски: очищувальна, нічна, поживна (як sos-засіб) і тканинна.

Наносьте маску, коли вам зручно. Якщо робите маску ввечері, то не пізніше ніж за 40 хвилин до сну. Інакше корисні компоненти просто не встигнуть увібратися і дістануться не шкірі, а подушці.

Зволожувати і заспокоювати

  • Для зволожуючого ефекту шукайте маски, у складі яких є гліколь, гіалуронова кислота, гліцерин або пантенол.
  • Для заспокійливого ефекту – алое, центелла азіатська або полин.
  • Якщо є висипання, зверніть увагу на маски з азіатською центеллою. Вона прискорить загоєння.

Без спирту

Намагайтеся уникати будь-якого спирту у складі. Його додають для відчуття свіжості та прохолоди, але він підсушує шкіру.

Прислухайтеся до потреб вашої шкіри та враховуйте їх при виборі маски. Пам’ятайте, що запорука здорової та красивої шкіри – регулярне зволоження, а маска – найшвидший та найдоступніший спосіб зволожити шкіру.

попередня статтяЩо зробити, щоб сирники було набагато легше і зручніше ліпити
наступна статтяЯк з допомогою полину захистити малину від довгоносика
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я