Чому картоплю не можна зберігати з цибулею

0
Чому картоплю не можна зберігати з цибулею
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Деякі господині роблять грубу помилку, зберігаючи разом картоплю та цибулю. Раціональне розміщення продуктів у холодильнику та інших місцях, які призначені для їх зберігання, є основою їхньої тривалої безпеки.

Подробиці

Багато хто дотримується установки, що овочі, що лежать поруч, – це зручно і практично. Але важливо розуміти, що не всі продукти можуть зберігатись разом.

Це стосується картоплі та цибулі. Якщо бульби почнуть псуватися, то та ж доля спіткає і цибулю. В даному випадку виходить своєрідне замкнене коло: цибуля забирає в картоплі вологу, через що вона починає псуватися, а водночас падає якість цибулин.

Поруч із цибулею картопля може почати гнити або стане в’ялою, почне проростати. Тому в результаті такого зберігання доведеться регулярно перебирати бульби і викидати екземпляри, що зіпсувалися.

Тому досвідчені господині ніколи не зберігають цибулю та картоплю разом. Завдяки цьому овочі зберігаються у них набагато довше.

попередня статтяЯк законсервувати ягоди “у власному соку”
наступна статтяЯкий продукт зробить так, щоб пиріжки не розліпилися
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я