Що робити в липні, щоб збільшити врожай броколі

0
Що робити в липні, щоб збільшити врожай броколі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Дачникам буде корисно дізнатися, як ще доглядати за броколі, щоб отримати велику голівку капусти та продовжити плодоношення.

У такий спекотний час капусті потрібно робити рясні поливи. Найкраще для цього підійде вечірній час, коли потрібно добре залити ґрунт під капустою – вона це дуже любить.

У липні капусту не потрібно підгодовувати, але важливо стежити, щоб квіти на голівках не розкрилися.

Головки броколі зрізаються відразу, як тільки квіточки почали відкриватися. Після зрізу головки капустяні кущі не видаляються. У міжвузлі у серпні-вересні можуть з’явитися нові головки капусти – до 4-5 шт.

Наприкінці дачного сезону це стане приємним бонусом. Тому не поспішайте видаляти кущі, тим самим збільшуючи врожай броколі.

Зрізані головки броколі потрібно відразу вживати або заморожувати.

Що стосується грядок, то броколі подобається вирощувати на легких ґрунтах. Серед попередників, які збагачують грунтд для броколі, виділяють бобові, картоплю, моркву.

попередня статтяЯк позбутися попелиці на плодових деревах без “хімії”
наступна статтяРецепт овочевого пирога: впорається навіть новачок
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я