3 способи нарізати цибулю, не “зронивши ні сльозинки”

1
3 простих способи нарізати цибулю, не зронивши ні сльозинки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для того щоб під час чищення та нарізки ядреної цибулі з очей не капали сльози, багато господинь знають лише один метод: зробити це чужими руками. Незважаючи на його 100% ефективність, цей варіант може використовуватися не завжди. Якщо прийти на допомогу в знятті лушпиння нікому, оцініть будь-який із способів, описаних нижче.

Вода

Поруч із обробною дошкою, на якій ви нарізаєте цибулю, поставте склянку холодної води. Періодично вмочуйте ніж у воду – і цибуля не завдасть вам жодного клопоту.

Знову вода

Кмітливі господині вигадали ще один спосіб. Цього разу воду слід набрати в рот і тримати її там, доки ви нарізаєте цибулю. Деякі особливо досвідчені кулінари радять воду замінити на червоне вино.

І знову вода

Нарешті, третій безвідмовний метод знов-таки ґрунтується на використанні води. Він полягає в тому, щоб очищені цибулини помістити в холодну воду на півгодини перед тим, як ви приступите до їхньої нарізки. Після такої ванни цибуля не викличе у вас ніяких неприємних відчуттів.

попередня стаття“Секрет” приготування малосольних огірків всього за 5 хвилин
наступна статтяЯк приготувати паштет із сиру та яєць
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я