Як зварити компот зі свіжих ягід, який буде смачним і корисним

0
Як зварити компот зі свіжих ягід і не втратити користь:
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Літній сезон — час для ягідних та фруктових компотів. Господині знають, що ідеальний варіант обіду, коли є перша страва, друга і, звісно, компот. Але не всі знають, як варити напій із ягід, щоб зберегти максимальну користь. Ділимося з вами порадою, дотримуючись якої, ви отримаєте корисний та ароматний компот.

Подробиці

У чому головний секрет?
Кидайте ягоди або фрукти лише у кип’ячу воду. Не потрібно завчасно заливати фрукти водою з думкою, щоб наварилося. Компот — не борщ, йому не треба довго варитися. Після того, як фрукти чи ягоди додасте у воду, дочекайтеся перші ознаки кипіння — і вимикайте вогонь. Компот до повного охолодження запарить свіжі ягоди та користь, колір, смак та аромат будуть збережені. А ще радимо не додавати цукор: природній солодкий смак і кислинка — ідеально втамують спрагу і подарують вітамінний заряд при кожному ковтку.

Смачного вам компоту — довго не варіть і вітаміни бережіть!

попередня стаття“Секрети” правильного збирання врожаю цибулі
наступна статтяДосвідчені городники розповіли, чи потрібно обривати нижнє листя капусти
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я