Як прокидатися бадьорою: 4 «б’юті-порад» для «сов»

0
Як прокидатися бадьорою: 4 б'юті-поради для «сов»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ох, вже ці «жайворонки»! Ви, напевно, знаєте таких гіперорганізованих неземних істот, які вже давно сидять на своєму робочому місці, встигли позайматися на велотренажері і повільно жують вівсянку, коли ви тільки шкутильгаєте на роботу о 9-й ранку? Усі їх терпіти не можуть. Але іноді так хочеться хоч трохи бути схожими на них.

Подібні люди становлять лише 2% населення, і, може, саме тому їхня чарівність настільки велика (особливо для роботодавців). Хто б відмовився від здорової аури людини, яка готує їжу на тиждень наперед, спить по вісім годин на день і вранці прокидається без будильника? Давно доведено, що бути «жайворонком» – значить набагато більше, ніж просто рано прокидатися – це спосіб життя і спосіб думок. Ні, ми не збираємося йти проти природи і повністю змінювати матрицю. Але у нас є кілька порад для вашої шкіри, які допоможуть ати гарний вигляд без такого небажаного раннього підйому.

Зволоження, зволоження та ще раз зволоження

Ніщо так не видає безсонну ніч, як тьмяний колір обличчя. У 9 випадках з 10 винне у цьому зневоднення. Враховуючи, що найактивніше процеси відновлення шкіри проходять під час сну, пізні посиденьки позбавляють вас безцінної можливості по-тихому все налагодити. Швидше за все, вранці з дзеркала виглядатиме блідий привид із зовсім не милими «очима панди».

Отже, правило номер один – жодних автобронзантів та важких тональників на суху шкіру. Правило номер два — зволожуючий крем-енергетик, який не тільки поповнює водні запаси, а й вирівнює тон. Просто візьміть за правило використовувати зволожуючі засоби після вмивання, і вранці всі точно думатимуть: “О, вчора о 21:30 вона вже була в ліжку з чашкою ромашкового чаю”.

Їжте… воду

Повірте, це не застереження. Чи знаєте ви, що історія про два випиті на день літри води — міф? Помилкова думка датується 1945 роком, коли в поширеному в США документі про охорону здоров’я говорилося, що людям для доброго самопочуття потрібно близько 2,5 літрів води на день. Всі схопилися за цифри і не прочитали наступної пропозиції, в якій написано: «Більшість цього міститься в приготовленій їжі». Гідратація важлива для того, щоб виглядати і почуватися добре, але не потрібно крайнощів. Огірок, кавун, салат, перець, шпинат і навіть картопля (ура!) теж мають високий вміст води. Додавання цих продуктів до раціону обіцяє нам казкову шкіру.

Додати кофеїн

Не можливо уявити ранок без кави, правда ж? Щось в ароматі свіжомеленого змушує відчувати себе бадьоріше навіть любителів чаю та прихильників ЗОЖ. Але залишимо лірику: кофеїн прекрасний не лише в турці, а й у складі крему для обличчя. Це знаменитий антиоксидант, який бореться із вільними радикалами та активізує обмінні процеси (що особливо важливо для гарного кольору обличчя). Отже, крім капучіно, є й інші способи добре розпочати день, особливо, якщо потрібно оживити втомлену шкіру.

Розв’яжіть вузли

Всім відомо, що масаж добре стимулює кровотік та регенерацію шкіри. Ніхто не говорить про щоденне Шіацу для обличчя, але кілька пасів руками при нанесенні зволожуючого крему обов’язково принесуть свої плоди. Ось проста схема дії. Візьміть трохи крему та розігрійте його між пальцями, нанесіть на обличчя. Потім стисніть кулачки і кілька разів делікатно проверніть їх в області щелепи і вилиць (це збільшить лімфодренажний ефект). Потім обережно просувайтеся вгору від вилиць до скронь, уривчасто натискаючи пальцями на шкіру. Легкий ліфтинг і такий самий легкий рум’янець — розбудять усе, що ніяк не хоче прокидатися.

попередня статтяЯк швидко та смачно приготувати перловку без замочування
наступна статтяЧим попіл з картопляного бадилля корисний для рослин
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я