Яка помилки призводить до того, що болгарський перець виростає гірким

0
перець
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ретельний догляд за овочевими культурами далеко не завжди вважається гарантією формування якісних плодів. Типовою ситуацією є гіркота в огірках. Аналогічна проблема характерна і для болгарського перцю, який насправді має бути солодким та соковитим.

Якщо овоч все ж таки отримав гіркий присмак, то це свідчить про допущену городником помилку.

Подробиці

Мова щодо етапу, про помилковість якого багато городників навіть не здогадуються.

«Неправильне» насіння
В абсолютній більшості ситуацій гіркий присмак болгарського перцю пов’язаний з неправильно обраним насінням. Потрібно використовувати тільки посадковий матеріал, що придбаний в офіційних торгових точках. А ось купівля насіння чи готової розсади з рук навряд чи закінчиться чимось добрим, адже висока ймовірність отримання низькоякісного товару, а саме гірких перчин.

Використання «свого» насіння
Якщо городник самостійно займається вирощуванням насіннєвого перцю, потрібно організувати ізоляцію рослини. Ризик у тому, що є шанс взаємного запилення перцю різних сортів. Як результат, утворюється гібридний різновид рослини. Насіння, зібране з такого плоду, стане в наступному дачному сезоні джерелом рослини, яка хоч і плодоноситиме, але дасть гіркі овочі.

попередня статтяЯк приготувати шарлотку з персиком: швидкий варіант до чаю
наступна статтяЯк при приготувати мариновані огірки швидко: 1 кілограм за 1 годину
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я