Настя Каменських блиснула пишними формами в крихітному купальнику

0
Настя Каменських
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Українська співачка Настя Каменських опублікувала фото в Instagram у відвертому купальнику, за що її як розкритикували так і залайкали прихильники в мережі.

Користувачі залишили неагативні коментарі до її посту в Instagram. Деякі шанувальники визнали зовнішній вигляд артистки надто вульгарним і навіть запідозрили її в ретуші і фотошопі. «Скільки ж тут фотошопу», «Що за потребу голою себе виставляти?», «Навіщо псувати собі імідж цими тупими фото?», «Бажаю жити реальним життям без обробки та фотошопу», — обурювалися вони у коментарях.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Проте Настя Каменських не з боязкого десятка і після свого приголомшливого схуднення на 20 кілограмів знаменитість намагається регулярно демонструвати точену фігурку. Саме тому в Instagram кучерявої красуні з постійною регулярністю зявляються подібні знімки.

попередня статтяВесільна фотографиня назвала 3 ознаки того, що шлюб буде недовговічним
наступна стаття5 натуральних засобів від болю у горлі, які справді працюють
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я