Як без борошна, манки та картоплі з 0,5 кг фаршу зробити 1 кг “соковитих” котлет

0
Як без борошна, манки та картоплі з 0,5 кг фаршу зробити 1 кг
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

За цим рецептом можна приготувати ніжні, соковиті, смачні котлети. З 0,5 кілограма курячого фаршу вийде 1 кілограм найніжніших котлет.

Подробиці

Щоб котлет вийшло більше, у фарш потрібно додати не манку або картоплю, а подрібнені овочі – баклажан і гарбуз. М’якуш цих овочів дуже м’який, дає котлетам багато соку.

Ніхто і не здогадається, що в котлетах не так багато фаршу, на смак вони будуть м’яснішими, ніж овочевими. Готуються такі котлети швидко та просто.

Приготування

Курячі грудки, нарізані кубиками баклажан і гарбуз подрібнюємо в кухонному комбайні або блендером. Додаємо до фаршу цибулину та кілька зубчиків часнику.

Масу, що вийшла, виливаємо в тарілку, додаємо яйце і трохи подрібнених в блендері вівсяних пластівців. Інгредієнти можна додавати на око, головне, щоб фаршу було вдвічі більше, ніж овочів.

Котлетну масу солимо, перчимо і викладаємо на сковорідку. Смажимо котлети у невеликій кількості рослинної олії на добре розігрітій сковороді. З кожного боку обсмажуємо по 2-3 хвилини.

Куряче-овочеві котлети смажаться дуже швидко, кришкою накривати не потрібно.

Смачні, соковиті, ніжні котлети готові. Смачного!

попередня стаття“Секрет” додавання оцту в курячий бульйон
наступна стаття2 помилки дачників, через які буде поганий урожай картоплі
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я