“Секрет” додавання оцту в курячий бульйон

0
додавання оцту в курячий бульйон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Курячий бульйон рекомендують ввести в раціон при застуді, тому що він багатий на поживні речовини, сприяє розрідженню мокротиння в бронхах. Якщо до цієї страви додати трохи оцту, то можна ще більше допомогти своєму організму.

Подробиці

Мудрі господині завжди готують курячий бульйон з додаванням яблучного оцту, адже вони знають, що така страва стане максимально корисною.

За словами нутриціологів, яблучний оцет витягує поживні речовини з кісток, на яких готується бульйон. Завдяки цьому страва буде в 15 разів більш насиченою калієм і магнієм.

Такого результату можна досягти, якщо на каструлю бульйону додати 30 мл яблучного оцту. Дієтологи радять іноді включати цю страву до свого раціону, щоб поліпшити стан шкіри, волосся, суглобів.

Але фахівці вказали, що важливим є не тільки оцет, а й час варіння. Поживний та ароматний бульйон після закипання слід тримати на вогні:

  • з курячих кісток (3-4 години);
  • з яловичих (8-12 годин).

Таким чином, звична корисна страва стане ще більш поживною та смачною. Потрібно не забути додати яблучний оцет і пам’ятати про час варіння.

попередня стаття4 “секрети”, які дозволять випічці довго залишатися свіжою та м’якою
наступна статтяЯк без борошна, манки та картоплі з 0,5 кг фаршу зробити 1 кг “соковитих” котлет
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я