Чому досвідчені господині зберігають в холодильнику каву і соду

0
Навіщо зберігати в холодильнику каву та соду
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кожна господиня знає, що холодильник потрібно тримати у чистоті. Але буває, що з часом всередині з’являється неприємний запах. Найчастіше таке відбувається, якщо всередині полежав зіпсований продукт.

Подробиці

При цьому буває, що навіть після чищення запах залишається і псує настрій домочадцям, які стикаються з ним щоразу після відкриття дверцят холодильника. Впоратися з проблемою неприємного запаху в холодильнику можна за допомогою простих засобів.

Наприклад, добре з небажаними ароматами справляється сода. Потрібно лише насипати близько 100 грамів у чашку, а потім поставити на полицю холодильника.

Також ефективна кава. Слід насипати в склянку розчинну каву або кавові зерна. Щомісяця  каву слід змінювати на свіжу.

Крім цього, підійде для боротьби із запахами лимонний сік. Потрібно взяти лише половину лимона і протерти ним стінки та полиці холодильника, а потім поверхню протерти сухою ганчіркою.

Ще на полицях розміщують кульки із газет. Папір теж вбирає запахи. Але мінус у тому, що листи доведеться щодня змінювати на нові.

попередня статтяЯк швидко приготувати смачний салат з огірків без майонезу
наступна статтяЯк приготувати смачний шоколадний рулет з мусом із чорної смородини
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я