Сяючу Шерон Стоун сфотографували із загадковим красенем: фото

0
Шерон Стоун
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Шерон Стоун і у свої 63 роки вважається однією з найефектніших і найбажаніших зірок Голлівуду.

При цьому на відміну від багатьох знаменитостей свої романи зірка «Основного інстинкту» напоказ не виставляє. Про особисте життя Шерон відомо саме те, що вона сама не проти розповісти: актриса була одружена з сценаристом Майклом Грінбургом з 1984 по 1987 рік і редактором Філом Бронштейном з 1998 по 2004 рік.

У перервах між шлюбами Стоун теж на самоті не залишалася: достеменно відомо, як мінімум, про її романи з акторами Крістіаном Слейтером і Девідом ДеЛуїза, кантрі-співаком Дуайтом Йоакамом, бізнесменом Анджело Боффом та покійним філантропом Стівом Бінгом.

Але вже кілька років Шерон, здається, насолоджується роллю вільної жінки.

У жовтні минулого року Стоун на шоу Дрю Беррімор взагалі заявила, що для неї «побачення закінчилися».

«Я просто вважаю багатьох нещирими і не вартими мого часу. Мені більше подобається проводити час на самоті, або з дітьми та друзями. Я не знаю, як це сказати коректно. У мене справді добрі друзі-чоловіки, але коли справа доходить до стосунків, я відчуваю, що чоловіки та жінки знаходяться на різних щаблях за емоційною зрілістю».

Тим не менш, цього літа Стоун сама спровокувала чутки про роман із 25-річним репером RMR. Їх не раз разом бачили у закритих клубах. Знайомі Шерон розповіли журналістам, що хоч це й навряд чи переросте у серйозні стосунки, але музикант та актриса насолоджуються компанією один одного.

Зараз зірку «Основного інстинкту» сфотографували після камерної вечірки із загадковим незнайомцем. Як дізналися закордонні таблоїди, прийшли вони на захід теж разом, і весь вечір не зводили одне на одного очей. Тим часом поки не імені цього щасливчика, ні якихось фактів про нього ніхто не знає.

Зважаючи на те, що за останні кілька років Шерон жодного разу не бачили з кимось із чоловіків на світських раутах, можливо, скоро вона справді представить публіці нового бойфренда. А шанувальники будуть тільки раді, якщо поруч зі Стоуном з’явиться той, з ким їх зв’яжуть справжні почуття.

ДЖЕРЕЛОWday
попередня статтяКорисні лайфхаки, як надати обсяг тонкому волоссю
наступна статтяЯк за допомогою оцту повернути сяйво побутовій техніці та всьому будинку
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я