Як заморозити вишні на зиму: з кісточками чи без

0
Як заморозити вишню на зиму з кісточками чи без: поради господиням
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Все частіше традиційний спосіб консервації фруктів та ягід відходить. Господині віддають перевагу звичайному замороженню. Якщо місце в морозильній камері дозволяє, то розмістити в ній можна все, що душа забажає. До того ж вважається, що після заморозки зберігається найбільше вітамінів. Розкажемо, як краще заморозити вишні.

Подробиці

З кісточками чи без
Насправді все залежить від того, з якою метою потім будуть використані ягоди. Немає нічого простішого, ніж заморозити вишню з кісточками. Але потім така ягода буде придатна лише для варіння компотів. Вишню достатньо просто помити, перебрати, висушити та розфасувати.

Як заморозити без кісточок
Для цього вишню спочатку миють, перебирають та видаляють кісточки. Процес більш, але восени та взимку дуже комфортно готувати. Ягоди без кісточок можна додавати у випічку, вареники, варити компоти, просто їсти після розмороження і декорувати домашні торти.

Порада, щоб не злиплися ягоди
Для того, щоб вишні не злипалися в одну велику грудку під час заморожування, після підготовки їх потрібно розкласти в один шар окремо один від одного на дошці та підморозити (2-3 години). Потім ягоди складають по пакетах чи лотках порційно.

попередня статтяКоли не можна застосовувати соду на городі, щоб не залишитись без урожаю
наступна статтяЯк з допомогою бур’янів “підгодувати” перець в липні
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я