Навіщо досвідчені господині замочують моркву у холодній воді

0
Навіщо досвідчені господині замочують моркву у холодній воді
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Свіжі овочі не завжди добре зберігаютья, навіть якщо зберігати їх у холодильнику. Часто вони в’януть, через що чистити їх стає важко.

Але господині знайшли вихід навіть із такої ситуації, завдяки чому дуже економлять і час, і гроші. Розкажемо про ці хитрощі.

За час зберігання в коморі або на полиці холодильника овочі можуть дещо втратити у вазі та об’ємі.

В основному це стосується моркви та картоплі. Якщо почистити такі овочі ще більш менш можна, то натерти на тертку вже не можливо. Особливо, коли немає можливості поповнити запаси свіжих коренеплодів, то потрібно оновити старі.

Якщо овочі зів’яли

Овочі потрібно скласти у велику миску, залити холодною водою і залишити на 1-2 години у прохолодному темному місці.

Але таке довге перебування в воді, може значно вплинути на смакові якості овочів, краще не станеуть, тому щоб помітно покращити смак додайте у воду кілька ложок цукру.

попередня статтяЯк повернути рідку текстуру меду, що зацукрився
наступна стаття5 порад, як надати об’єм маленьким грудям
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я