Як досвідчені господині використовують воду після варіння макаронів

0
Чому досвідчені господині використовують воду після варіння макаронів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Досвідчені кулінари розповіли, як можна використовувати воду після варіння макаронів. Цю рідину вважають цінною, бо вона містить крохмаль. Тому є кілька варіантів, як її можна використовувати, замість того щоб виливати в раковину.

Добриво для квітів

Крохмаль багатий на вітаміни і мінерали, тому багато садівників сходяться на думці, що кімнатні рослини можна поливати водою з-під макаронів. Але перед цим слід дочекатися, поки рідина охолоне.

Основа для тіста

Досвідчені кухарі готують тісто на основі води після варіння макаронів. При цьому таким чином готують і прісне тісто, і дріжджове. З нього готують чудову домашню піцу або ніжний ароматний хліб.

Засіб для миття посуду

Підхід для багатьох нестандартний, але досвідчені господині стверджують, що такий метод є досить ефективним. У цій воді замочують брудні склянки та тарілки, залишають на 10 хвилин, а потім просто споліскують.

попередня статтяЩо потрібно додавати в воду при кожному поливі, щоб кімнатні квіти рясно цвіли
наступна статтяЩо робити, щоб рослинна олія не бризкала під час смаження на сковороді
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я