Як правильно носити спідниці та сукні довжини максі, щоб не зіпсувати фігуру

0
Як правильно носити спідниці та сукні довжини максі, щоб не зіпсувати фігуру
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Спідниці та сукні довжини максі – безперечний тренд цього літа. Але з чим їх носити? Багато дівчат остерігаються їх, тому що не можуть придумати відповідні поєднання. У цьому особливі сумніви викликає взуття. З чим носити сукні та спідниці максі, щоб не спотворити пропорції фігури? Ми вибрали 3 безпрограшні варіанти.

З босоніжками на шпильці

Мабуть, найочевидніший варіант. Босоніжки на шпильці додадуть вам зросту і візуально витягнуть весь силует. У поєднанні з довжиною максі виглядатиме це неймовірно: ваші ноги здаватимуться нескінченними. Особливо ефектним виявиться цей варіант, якщо спідниця чи сукня будуть із високим розрізом, що оголює ногу: тоді компліменти вам забезпечені.

З туфлями на маленькій шпильці

Маленькі шпильки – ідеальний компроміс між зручністю та витонченістю. Особливо у поєднанні з гострим мисом: він візуально подовжує ноги та робить силует гармонійним. Варто спробувати, якщо до високих підборів ви поки що не готові.

З масивними шльопанцями та сандалями

Найкомфортніший варіант – носити максі у поєднанні зі шльопанцями та сандалями. Щоправда, для цього підійдуть далеко не всі моделі, а лише потужні, на товстій підошві. Вони допоможуть врівноважити об’ємний крій та збалансувати весь силует.

попередня статтяЧому в спеку хочеться спати і що з цим робити
наступна статтяЯк приготувати смачні рулети з кабачків і фаршу
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я